Om bloggen her

Bloggen her er startet for at fortælle om vores tur i bil fra Danmark til Himalaya. Til at begynde med var det det eneste formål, men nu har den fået et nyt. Vi vil gerne skrive om flere af de eventyr vi begiver os ud på, dem vi har været på og de små, der foregår i hverdagen. Derfor kan du nu gå på opdagelse i flere kategorier af indlæg eller du kan læse alt hvad der kommer fra vores hånd. Vi skriver både om rejser vi gør os for sjov, og dem som er sjove, men som også har mere faglig karakter. Vi vil gerne skrive mere om friluftsliv og vi vil også gerne sige en ting eller to om os selv og vores hverdag. Jeg, Topsi, er den primære skribent, men Fredrik kommer heldigvis også til orde.

Vi håber i vil nyde at læse vores blog endnu mere end vi nyder at skrive den. Og hvis i har nogle spørgsmål, gode råd eller små kommentarer, så brug gerne kommentarfeltet!

De ture i kan læse om herinde kan i finde under kategorierne:

Topsi på bagsmækken af øsen, også i Slovenien.

1 Comments on “Om bloggen her

  1. Pingback: Det må være tvivlsomt arbejde at partere et moskusoksekadaver, men jeg er sikker på at Fredrik er i sit es – Fredrik & Topsi over land

Skriv en kommentar