Om Topsi

LMH-151111-_DSC8283

Jeg, Topsi, er ikke helt så cowboy som Fredrik. Det er primært mig der skriver på bloggen her, også selvom det ofte handler om Fredriks bedrifter. Jeg er 26 år og er også bachelor i Naturressourcer og kandidatstuderende på Environment and Development på Københavns Universitet. Det er fødevaresikkerhed og landbrugsudvikling der virkelig har min faglige interesse.

Jeg er mangeårig spejder og har dermed også haft min del friluftsliv. Rejsemæssigt har jeg tidligere kørt New Zealand tynd, hjulpet med at sejle en båd hjem fra Caribien over Nordatlanten og brugt en måneds tid på at lave feltarbejde i Ethiopien. Derudover har spejderarbejde bragt mig så forskellige steder som Sydsudan og Myanmar/Burma. Når jeg ikke rejser – og det er trods alt det meste af tiden – nyder jeg at være spejderleder, dyrke yoga og forberede mig på næste eventyr.

Tidligere har jeg blogget under andre navne, fotograferet en del på frivillig basis og så bliver jeg heldigvis ret ofte udgivet i ledermagasinet WIDE, når jeg igen har været ude på eventyr.